KUKA

Johanna Pulkkinen on työturvallisuuden, työhyvinvoinnin ja työkykyjohtamisen erityisasiantuntija, tutkija sekä kysytty kouluttaja ja luennoitsija.

PriimaaCo taas on luennointi, koulutus ja asiantuntijapalveluja tuottava yritys, joka toteuttaa räätälöityjä koulutus- konsultointi- ja luennointiratkaisuja niin pienille työyhteisöille, suuremmille yrityksille, yhdistyksille kuin erilaisiin tapahtumiinkin.

Muotokuva Johanna Pulkkinen

Töitä ja tutkimusta työhyvinvointiin, työturvallisuuteen ja työkykyjohtamiseen liittyen

Olen koulutukseltani Filosofian tohtori FT (työterveyshuolto). Työskentelen Kevassa Kestävää työelämää hankkeessa. Aiemmin toimin Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin (Tyks-VSSHP) työsuojelupäällikkönä sekä olin mukana rakentamassa Varsinais-Suomen hyvinvointialueen työhyvinvoinnin ja työsuojelun kokonaisuutta. Olen toiminut myös Lounais-Suomen aluehallintovirastossa (AVI) terveydenhuoltoalojen työsuojelutarkastajana. Minulla on ollut ainutlaatuinen mahdollisuus tutustua erityisesti sosiaali- ja terveydenhuoltoalan arkeen niin käytännön kautta, valvovan viranomaisen edustajana, työnantajan edustajana kuin tutkijanakin.

#työhyvinvointi #työturvallisuus #työkykyjohtaminen #työväkivalta #työväkivaltauhka #tutkimus

Omaan työhyvinvointiin tulee panostaa

Työhyvinvointi ja jaksaminen nykypäivän työelämässä vaatii omaan hyvinvointiin panostamista ja siihen vahvasti kannustakin. Siksi pidän tärkeänä huolehtia myös omasta hyvinvoinnistani. Polkujuoksulenkki ilta-auringossa, hyvä salitreeni tai luonnon hiljaisuuden kuunteleminen antavat voimia arjen hulinaan. Yhteistä aikaa perheen kanssa tulee vaalia. Siksi me harrastammekin luonnossa retkeilyä, ulkoilua ja matkustelua myös paljon perheeni kanssa yhdessä. Muista huolehtia itsestäsi, kukaan muu ei tee sitä puolestasi <3

 #retkeily #luonto #liikunta #puhdasruoka #perhe #ystävät #huolehdiitsestäsi