KUKA

Johanna Pulkkinen on työturvallisuuden, työhyvinvoinnin ja työsuojelun erityisasiantuntija, tutkija sekä kysytty kouluttaja ja luennoitsija.

PriimaaCo taas on luennointi, koulutus ja asiantuntijapalveluja tuottava yritys, joka toteuttaa räätälöityjä koulutus- konsultointi- ja luennointiratkaisuja niin pienille työyhteisöille, suuremmille yrityksille, yhdistyksille kuin erilaisiin tapahtumiinkin.

Muotokuva Johanna Pulkkinen

Olen koulutukseltani Filosofian tohtori FT lääketieteellisen tiedekunnan työterveyshuollon oppiaineesta sekä Terveystieteiden maisteri TtM. Aiemmalta koulutukseltani olen Terveydenhoitaja (AMK) ja Sairaanhoitaja (AMK) sekä työterveyshoitaja (AMK).

Töitä ja tutkimusta työhyvinvointiin, työturvallisuuteen ja työsuojeluun liittyen

Vaikuttavuus, näyttöön perustuva toiminta ja tutkimustyö ovat kiehtoneet minua aina. Siitä syystä tutkimustyö jatkuu myös väitöskirjatutkimukseni jälkeen. Virkatyönäni toimin Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin (Tyks-VSSHP) työsuojelupäällikkönä. Aiemmin toimin pitkään Lounais-Suomen aluehallintovirastossa (AVI) terveydenhuoltoalojen työsuojelutarkastajana. Aikanaan työskentelin sairaalassa osastolla sekä kotihoidossa, mutta pidemmän ajan, vajaat kymmenen vuotta työskentelin työterveyshuollossa. Minulla on siis ollut ainutlaatuinen mahdollisuus tutustua erityisesti sosiaali- ja terveydenhuoltoalan arkeen niin käytännön kautta, valvovan viranomaisen edustajana, työnantajan edustajana kuin tutkijanakin.

#työhyvinvointi #työturvallisuus #työsuojelu #työväkivalta #työväkivaltauhka #tutkimus

Omaan työhyvinvointiin tulee panostaa

Työhyvinvointi ja jaksaminen nykypäivän työelämässä vaatii omaan hyvinvointiin panostamista ja siihen vahvasti kannustakin. Siksi pidän tärkeänä huolehtia myös omasta hyvinvoinnistani. Polkujuoksulenkki ilta-auringossa, hyvä salitreeni tai luonnon hiljaisuuden kuunteleminen antavat voimia arjen hulinaan. Yhteistä aikaa perheen kanssa tulee vaalia. Siksi me harrastammekin luonnossa retkeilyä, ulkoilua ja matkustelua myös paljon perheeni kanssa yhdessä. Muista huolehtia itsestäsi, kukaan muu ei tee sitä puolestasi <3

 #retkeily #luonto #liikunta #puhdasruoka #perhe #ystävät #huolehdiitsestäsi